Penkit saunan lauteina

   

Saunan lauteet ja laudepaketit

Jos kiuas on saunan sydän, lauteet ovat sen sielu. Nykyaikaisessa saunassa ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen, vaan voit toivoa jotakin ihan muuta. Toimitamme saunan lauteet juuri sinun saunasi mittoihin valmistettuna elementtivalmiina pakettina, mikä nopeuttaa tuntuvasti saunan asennusta. Lauteet voivat olla suoria, kaarevan muotoisia, pyöreitä, pehmeitä tai kulmikkaampia. Suomalainen puusepäntyö tarjoaa monia mahdollisuuksia perinteisestä moderniin, luonnollisesta lämpökäsiteltyyn.

Yksilölliset saunan lauteet

Autamme alusta alkaen oikeiden värisävyjen ja puumateriaalien valinnassa. Suunnittelemme lauteet yksilöllisesti, mutta yhteisinä piirteinä niille kaikille ovat turvallisuus ja helppo puhdistettavuus viimeisteltyä puusepäntyötä unohtamatta. Tilaa Saunavision -lauteet, ja voit olla varma, että kokonaisuuden kaikki osat sopivat toisiinsa!

Lauteiden rakenne takaa pitkän iän

Meille on tärkeää, että saunan lauteet on suunniteltu käyttäjien ja käyttökohteen mukaan. Näin voidaan varmistua siitä, että lauderatkaisu on toimiva ja pitkäikäinen. Lauteiden pitkäikäisyyteen vaikuttavat myös materiaalivalinnat ja lauteiden rakenteelliset ratkaisut. Yli 15-vuotinen kokemuksemme lauteiden valmistamisessa sekä jatkuva kehitystyö takaavat sen, että tuotteemme ovat pienintä yksityiskohtaa myöden harkittuja. Saunan lauteiden tärkein rakenteellinen ominaisuus pitkäikäisyyden kannalta on lauteiden kyky kuivua. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota lauderakenteiden ilmavuuteen ja mahdollisuuteen kuivua tehokkaasti ja nopeasti. Siitä syystä lauteemme säilyvät raikkaina ja uudenveroisina pitkään.

Suosittelemme lauteiden käsittelyyn parafiiniöljyä, joka suojaa puuta kosteudelta ja lialta. Lue lisää parafiiniöljykäsittelyn hyödyistä.

Säästä aikaa ja vaivaa!

Toimitamme lauteesi myös valmiiksi parafiiniöljyllä käsiteltyinä!

Lauteemme valmistetaan Saunatalo Oy:n tehtaalla Nastolassa ja niille on myönnetty avainlipputunnus!

Suunnittelu
Jokaisella saunalla on oma sielu. Sen esilletuomisessa kaiken ydin on perinpoh-
jainen suunnittelu yksilöl-
lisyyttä unohtamatta.
lue lisää >>>
Yhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanimme ja tavarantoimittajamme ovat kaikki alansa huippuja.
lue lisää >>>
Asennus ja jälkihuolto
Saunakokonaisuuden lopullinen istuvuus ja laatu pääsevät oikeuksiinsa ammattitaitoisen asennuksen ansiosta.
lue lisää >>>
Design by Mainostoimisto Ilme © Saunavision 2010, All rights Reserved